Om Oss

Vi har dansat ihop i ca 7 år och eftersom dans är något som vi båda brinner för väldigt mycket så funderade vi en längre tid att göra någonting med våra kunskaper. Efter många timmars idépratande blev det Framedans!

Framedans är en hobbyverksamhet och har drivits sedan 2011 och vägen dit har inte bara varit en dans på rosor. Det var mycket nytt om hur man skulle gå tillväga med alltifrån registrering av företagsnamn, bygga en hemsida och prata med skatteverket, vilket från början kändes som en gåta. Det har varit en del arbete men vi har haft otroligt kul på vägen.

Isabelle är 27 år, uppväxt i Torshälla utanför Eskilstuna och har dansat sedan 10 års åldern. Danskarriären började med bugg och partnerna byttes tätt i början då bugg ansågs lite töntigt att hålla på med. När det var dags att välja gymnasium var det självklart att söka till en dansskola i Västerås. Där blev det ett år innan hon kände att det blev för mycket träning. Hon har dansat alltifrån Street, Balett, Modern, Salsa till det hon tycker är roligast, dubbelbugg, bugg, Lindy Hop & Boogie Woogie. För Isabelle har det varit tävlandet som sporrat henne att bli bättre.

Fredrik är 28 år och uppväxt i Skellefteå. Fram till 18 års åldern var det ishockey och fotboll som gällde i de norrländska skogarna. Han började med bugg men har även provat på de flesta danser inom BRR. För Fredrik har det varit socialdans som hållit intresset igång. Trots att hans danskarriär startade i rätt sen ålder, så har utvecklingen pekat uppåt. När han bestämt sig för att lära sig någonting, så gör han det!

Båda har under många år hållit i kurser för barn/ungdomar samt vuxna i sina tidigare föreningar. Vi hoppas på att ni kommer att trivas på våra kurser och att vi kan hjälpa er starta eller göra er danskarriärer till något härligtinspirerande och glädjefyllt.